Valmistujaiskuvaus

ylioppilaskuvaus

Ylioppilaskuvaus Janetta

valmistujaiskuvaus

Valmistujaiskuvaus valkoisella taustalla

valmistujaiskuvaus tampere

Valmistujaiskuvaus autonasentaja

ylioppilaskuvaus

Ylioppilaskuvaus Jessica

 

Klikkaa kuvia päästäksesi gallerioihin.

Teen paljon valmistujaiskuvauksia miljöössä, mutta minulla on myös liikutettava studio, jonka voin tuoda vaikka kotiin tai toimistolle yrityskuvauksiin. Studioni valaistus toimii akuilla, joten valaistus voidaan järjestää missä tahansa. Vaikka mökillä, metsässä tai rannalla.

Minulla on useita erivärisiä taustoja, joista voi valita mieleisensä kuvauksiin. Valaistukseen löytyy softboxeja tuottamaan pehmeämpää valaistusta ja erilaisia heijastimia tuomaan dramaattisempia efektejä kuviin.

Ei halpa, mutta aina edullinen hinta:

Noin ½-1 tunnin kuvauksen hinta on 150 euroa (sis. Alv 24%). Lisätunnit 50 euroa.

Hintaan sisältyy:

  • Kuvauksen suunnittelu tarpeidenne mukaan
  • Kuvaus miljöössä tai liikutettavassa studiossa Kangasalan ja Tampereen alueella (muualla lisätään matkakulut. Satakunnan alueella neuvoteltavissa erikseen)
  • Kuvien huolellinen käsittely
  • Korkeatasoiset kuvat sähköisessä muodossa (voit itse teettää kuvat edullisesti, tästä veloitetaan joissain paikoissa jopa satoja euroja)

Lisäpalveluita (hinnat sovittavissa erikseen):

  • Rekvisiitta kuvia varten (esim. ajoneuvot tai muut valaistuksen kannalta erityissuunnitelua vaativat esineet mukana kuvissa)
  • Erikoismuokkaukset (esim. taustan vaihtaminen muuksi kuvankäsittelyohjelmassa)
  • Kuvien toimitus tulostettuina (Valokuvat)

Valmistujaiskuvaus ja ylioppilaskuvaus tarjous Tampereella

Voit kerätä kaveriporukan samaan paikkaan kuvattavaksi. Tässä tapauksessa jokainen kuvattava nostaa hintaa 50€:lla. 2 henkilön kuvaus on siis 200€ (100€/henkilö) ja 3 henkilön kuvaus on 250€ (83,33€/henkilö) ja niin edelleen. Tässä tapauksessa tunteja ei lasketa erikseen, vaan jokaisesta otetaan sopivat kuvat. Miljöökuvauksessa kuvauksen on kuitenkin tapahduttava samalla alueella ja on huomioitava, että sää saattaa aiheuttaa ongelmia. Liikutettavassa studiossa kuvattaessa, studiota ei siirretä kuvauksen aikana, mutta taustakankaita voidaan vaihtaa täysin vapaasti.

Tarjous on voimassa kevään 2018 kuvauksiin.

Ota rohkeasti yhteyttä!